Kirjoitanko liian tuhmia ja riettaita juttuja?

Minut heitettiin pihalle tuolta blogit.fi-sivustolta, joka siis ymmärtääkseni taitaa olla Suomen suurin blogisivusto. Näin ollen rietas ja seksintuoksuinen blogini ei ole enää sinne tervetullut. Ei siinä mitään, enhän minä sille mitään voi.

Voihan se olla toki niin, että tuolla pysyäkseen olisi pitänyt ostaa oma kukkahattu ja muistaa ne siveelliset ajatukset. Minulla on vain kaalimadon pipo ja likainen mieli, joten ymmärtäähän tuon päätöksen. Mieti nyt. Mies vihreässä pipossa huutelee törkeyksiä. Hyi olkoon.

Sinänsä toki myönnän, että kyllä se hieman harmittaa, koska blogit.fi-sivuston kautta sain myös melko paljon lukukertoja postauksilleni. Sivuston konsepti oli myös ihan toimiva, ja olihan se aina kiva, jos joku näitä juttuja päätyi lukemaan. Olin tuolla sivustolla noin 50. luetuimman Lifestyle-blogin joukossa, joten kyllä sieltä pois lentäminen sellaisen hierontaöljyllä voidellun pakaravaon kokoisen loven tekee myös blogini statistiikkaan. Mutta mitä sitä murehtimaan, homma menee nyt näin ja jatketaan vaan eteenpäin. Samalla tuhmien juttujen linjalla, tuo vihreä pipo päässä.

Jäin kyllä hieman pohtimaan sitä, että onko esimerkiksi seksi tosiaan niin tabu, että sillä leikittely on edelleen pahasta. Tai että onko pieni rivous edelleen kiellettyä. Jos siis käyttää ihmisen ihanista osista niiden rempseitä nimityksiä ja riettaita kiertoilmaisuja. Itse näkisin, että näin vuonna 2022 olisi jo melko Ok ottaa tämäkin aihe pikkuhiljaa käsittelyyn ja puheeseen ihan tavallisena asiana, ilman että hyväntahtoisten ja vähän härskien juttujen ajatellaan pilaavan jotain. Ja mitä se nyt sitten pilaa? Ihmiset? Moraalin? Ehkä koko kansakunnan…..en minä tiedä, mutta lupaan ottaa kunnian kansan pilaamisesta, jos näin tulee käymään.

Siitä urotyöstä voisi saada jo vaikka oman patsaan. Pronssinen ylväs atleetti marmorisella jalustalla, ”valtikka” kädessä ja laattaan kaiverrettu teksti: ”Hän, joka pilasi kansan puhumalla tuhmia, kirjoittamalla riettaasti ja käyttäytymällä vaistoin yleisesti hyväksyttyjä tapoja”

Eiköhän sitä seksiä tule siihen tahtiin joka tuutista, ja eri muodoissa, että se alkaisi pikkuhiljaa olemaan jo edes melko normaali asia ihmisten arjessa. Kyllä sinä tiedät mitä tarkoitan. Herutus lienee tuo oikea sana. On ohjelmia, joissa alastomat tekevät sitä ja alastomat tätä. Kaikki ne ”tositv-realityt”, joissa kerätään ihmiset nippuun ja annetaan heille hieman viinaa. Katsotaan, että saataisiinko sillä tavalla osallistujat nussimaan keskenään. Ja jos näin käy, niin siitä ilosta media osaa kyllä ottaa kaiken ilon irti. Se on juuri sitä herkkua, jota tuotantoyhtiöt haluavat. Seksiä ja draamankaarta.

Mieti nyt otsikoita tai sloganeita. ”Heiluiko peitto”. ”Kävikö kettu kolossa”. Siinä alkaa olemaan huumorinpilke melko kaukana, kun itseasiassa on vain parempi jos lopulta saadaan joku vielä itkemäänkin. Kermana tähän kakun päälle on kyllä ehdottomasti deittiohjelma, jossa ängetään ihmiset alastomina iloisen kirkkaisiin koppeihin. Tämän jälkeen pelin edetessä hiljalleen paljastetaan luontoäidin antimia tämän härdellin keskellä seisovalle seurankipeälle kilpailijalle. Tässä ohjelmaformaatissa on kyllä omaan silmään jo melko paljon huumoria kokonaisuutena ja ideana. Ei jotenkin pysty ottaan vakavasti. Ehkä tämä johtuu siitä, että olen useaan kertaan myös itse seissyt noiden koppien sisällä. En kylläkään alasti, mutta olen tehnyt ja myös asennellut useaan kertaan näitä ”Suomiversion” lavasteita, ja näin ollen nuo Nakukopit ovat kyllä kovinkin tuttuja kapistuksia.

Mutta palataan siihen blogini pihalle paiskaamiseen sieltä muiden blogien joukosta. On suorastaan hykerryttävää ajatella tekstieni olevan niin riettaita, että on parempi, ettei niitä julkaista kaikkien nähtäviksi. Tavallaan olen aika ylpeä siitä, koska ehkä se on kuitenkin jotain, mitä olen hakenutkin. Pientä tuhmaa ravistelua sekä ronskia huumoria. Asioiden pöyhimistä sieltä pimpin huulien reunamilta ja jäykkien varsien varjoista. Blogini jatkaa siis matkaansa pitkin kosteita mättäitä. Sormet silakalta tuoksuen ja kieli pitkällä.

Toffeeta, sanon minä. Niin toffeeta. Pysy siis mukana, niin tuon elämääsi muutakin kuin siveitä sanoja ja korrektia kielenkäyttöä.

Mieluummin tarjoan riettaita lauseita ja…..noo, vaikka sitä kielenkäyttöä.

One thought on “Kirjoitanko liian tuhmia ja riettaita juttuja?

  1. Sun jutut on niin yksi yhteen oman huumorin kanssa. Ja olet niin oikeessa siitäkin, että seksistä puhuminen tai siitä vitsaileminen on tabu. Aivan kuin kuolemastakin, vaikka eikai tänne kukaan ole jääny dallaileen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: