Blog

En edes yritä pysyä missään tietyssä aihealueessa. Ja toisaalta, miksi pysyisinkään.

Mistä sen tietää, mitä minä lopulta päädyn julkaisemaan.

En ehkä tiedä sitä vielä itsekään.

Latest from the Blog

Viinaa ja sitä peiton heilutusta.

Känni. Hyvin perinteistä. Hyvin suomalaista, vaikka emme me todellakaan ainoa viinalle perso kansa ja kulttuuri olekaan. Vahvasti se on silti iskostunut takaraivoon, että kun juhlimaan kerran lähdetään, niin mukana pitäisi olla vähintään sen Tokmannilta jonotetun ämpärin verran sitä vaapukka-mehua. Ihan vain, jotta voisimme Kummelin vitsiä myötäillen pitää huolen siitä, että muillekin tulee selväksi meneillään olevaJatka lukemista ”Viinaa ja sitä peiton heilutusta.”

Nettikiusaaminen.

Sain tällaisen toiveen tekstin aiheeksi rakkaalta lukijaltani. Tämä on postaus, joka ei syntynytkään ihan tuosta vaan. Moneen kertaan palailin tuijottamaan tätä tekstin aihetta. Sitä, mitä tuo sana nettikiusaaminen minussa herättää. Mitä se laittaa minut pukemaan sanoiksi. Tätä aika pitkään pohdiskelin, aika moneltakin kantilta, kunnes tulin siihen tulokseen, että en oikeasti tiedä tästä kovin paljoa. NettikiusaaminenJatka lukemista ”Nettikiusaaminen.”

Sänkypeuhuhommia.

Otsikko ei varmaan jätä kovinkaan paljon epäselvää, että mitä liukkaan mieleni päälle on taas pyörähtänyt. Näin oli tarkoituskin. Sinulla on varmaan kotona joku huone tai tila, joka ajaa sitä makuuhuoneen virkaa ja siellä tilassa on myös yleensä jonkinlainen sänky. Sänky itsessään on kai tarkoitettu alunperin nukkumiseen, mutta se on toisaalta hieman tylsää hommaa. Siinä kunJatka lukemista ”Sänkypeuhuhommia.”

Get new content delivered directly to your inbox.