Seks*ä ja sen tuputusta. Ihan hirveää, eikö vain?

On se kamalaa jos tuputetaan. Mainostetaan ja vielä puhutaankin siitä. Siis seksistä. Julkisesti. Mieti nyt. Eikä mitenkään häveliäästi peiton alla vaan reteästi kaikkien nähden. Sellainen on kuulemma luonnotonta ja epäsopivaa kenenkään katseltavaksi. On dildoja ja tekopimppejä. Suristimia, päristimiä ja kaiken maailman peräreiän vatkuttimia.

Kuulemma perinteiseksi seksileluksi tavallisen perheen talouteen riittää pimeä huone ja peitto. Jos sammuttaa noista toisen, ja menee toisen alle, niin johan siinä jo kanki heilahtaa ja kolo kastuu. Selvähän se. Ja jos oikein ajan kanssa peuhataan, niin noin 4 minuutin päästä voikin poistua peiton alta ja sytyttää valot takaisin. On tietenkin perinteisesti kuun toinen lauantai, ja parisuhdettakin on taas hoidettu kuntoon sen kuukauden osalta.

Mitä jos ei haluakaan olla osa sitä ”stereotyyppistä, tavallista ja perinteistä perhettä”. Jos pitääkin valot päällä, eikä sujahda peiton alle piiloon. Toki näillä sähkönhinnoilla kämppä on välillä sen verran viileä, että kuumaa menoa on vaikea saada aikaiseksi, jos yrittää nahka kohmeessa touhuta peiton päällä. Ei meinaan siinä kohdassa auta edes se sanonta, että ”kylmä kangistaa”. Kyllä se kanki silloin muuttuu sellaiseksi katkaravuksi, jos huulet sinisenä koittaa kiihkeästi pusutella samalla kun pesrposket värisee kylmyydestä. Ja jos olen oikein ymmärtänyt, niin ei se kolokaan kovin märäksi vety, jos kolon kantaja on umpijäässä. Hänenkään pakarat eivät värise siinä kohtaa nautinnosta, vaikka se hieman samantyyppistä värinää onkin. Myöskään siinä stereotyyppisessä 4 minuutin suorituksessa ei kovin pitkälle pötkitä. Enkä nyt yritä tässä väittää, että minä olisin tunnista toiseen kestävä höyryjuna niissä petihommissa. Mutta kyllä minä sen verran uskallan henkseleitäni paukutella, että ylitän tuon 4 minuutin miehisen keston rajapyykin. Ja että kyllä noita leikkejä leikitään useammin kuin vain kerran kuussa.

Noniin. Ehkä siinä on aika paljon huumoria veistelty siihen sanontaan, että ”suomalainen aviopari harrastaa seksiä kerran kuussa, nopeasti lauantai-iltana saunan jälkeen, ja pimeässä peiton alla”.

Toisaalta, joillekin seksin merkitys on vähäisempi, ja tuo voi olla ihan se normi. Eikä siinä mitään. Mitäs se minulle kuuluu, kuinka usein toiset panee, missä ja miten. Kunhan panee, jos panettaa.

Taas tässä kävi näin, että hukkasin sen otsikon aiheen ehkä hieman sivuraiteille. Seksin tuputuksesta piti puhua, mutta jäin pohtimaan pariskuntien seksitottumuksia.

Tuputus saa muuten ihan toisenlaisen merkityksen, kun siihen sanaan lisää yhden m-kirjaimen. Heti lähtee sooloilun puolelle ja kohta kasvaa karvaa kämmenissä ja näkö lähtee.

Mutta se tuputus. Eikö se ole vaan hienoa, että seksuaalisuudesta puhuminen on nostanut sitä himokasta päätään, jos vaihtoehtona on, että sitä pidettäisiin jonain salaisena tabuna, josta saa vain varovasti kuiskailla hämyisillä kujilla. Ei siitä kukaan varmaan rikkoudu, vaikka välillä vilahtaisikin nätti dildo vaikka bussipysäkin mainoksessa. Toki siitä jollain työntyisi aivan varmasti herne nenään, mutta ehkä juuri tuo henkilö kaipaisikin sitä, että jotain työntyisi sisään. Niin, että nyrpeä ilme naamalla vaihtuisi himosta hehkuviin silmiin ja kiihtyvään huohotukseen. Koska jos ei eteen tarjota muuta kuin sitä hernettä, niin ihmekös se on jos ketuttaa. Tunnehan sekin toki on. Se tunne, että herne on nenässä. Mutta ei se kovin mukava fiilis ole. Paljon mieluummin sitä varmaan tuntee jotain muuta, ja jossain muualla.

Mutta se siitä. Ennen kuin taas karkaan pahasti sivuraitelle, niin on ehkä parempi lopettaa. Keksiä jotain muuta kuin sinne tänne seikkailevia sanoja, jotka eivät pysy aiheessa. Ei tästä lopulta edes muodostunut oikein sitä seksin tuputusta käsittelevää tekstiä, mutta onko silläkään väliä.

Ei sitä seksiä kai oikeastaan edes tuputeta mitenkään väkisin. Ehkä se tunne on vain niillä, jotka aiheesta ahdistuu, tai saa sanasta seksi jotenkin negatiivisen fiiliksen. Ja heistä se suurin ääni sitten varmaan lähteekin, tai jotain. En minä tiedä. Enkä oikeastaan kauheasti välitäkään.

Puhutaan vaan reippaasti seksistä, ja annetaan niiden kukkahattuisten kauhistua, ja pitää sitä palkokasvia nenässään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: