Kaksi tarinaa panemisen ilosta. Kumpi toimii sinulle, vai molemmat?

On lauantai-ilta. Lapset saatu nukkumaan ja vihdoin on rauhallista. Saunan lämmitystä ja hiljaista odottelua. Lauteille, ehkä joku juoma mukaan ja vettä kiukaalle. Silmät kiinni kuuntelet saunan ääniä, kiukaan sihinää, puiden palamista. Peseydyt. Ihollesi jää tuoksu erittäin hienosta suomalaisesta shampoosta. Olo on suihkunraikas, tai oikeastaan saunapuhdas. Peset hampaat ja hoidat iltatoimet loppuun. Laitat verhot kiinni, sammutat valot ja menet peiton alle. On pimeää. Kysyt olisiko nyt oikea hetki. Olisiko nyt sen suorituksen aika, joka perinteisesti tehdään lauantai-iltana saunan jälkeen, pimeässä peiton alla. Riisut vähät vaatteet, painat ihon toista vasten ja sormesi alkavat vaeltaa. Yritätte olla hiljaa. Sänky hieman narisee ja hidastat tahtia. Kuluu tovi ja toinenkin. Sängystä kuuluu narina, ja toinenkin. Nitinää, kolinaa, naurua. Lopulta makaat pimeässä, silitellen vieressäsi olevaa pehmeää ihoa, tunnustellen sormenpäillä vartalon kaarta. Mukavaa, rentoa, aika tavallista ja tarinallisesti jopa hieman kliseistä. Kuitenkin juuri sitä, mikä menee lämpönä ihon alle.

Sulavia sydämiä, tunteita ja elämää.

Mutta joskus tekisi varmasti hyvää, jos asiat hoitaisikin hieman erilailla. Ääripäät saattavatkin korostaa toisiaan ja mahdollisesti tuoda esiin niiden eri puolia.

Mitä jos nyt unohtaisikin ne peitonaluset ja suljetut verhot. Pimeässä tapahtuvan hipsuttelun ja ne rauhalliset liikkeet.

Mietitäänpä vaikka sellaista toisenlaista lähestymistapaa. Laitetaan ajatuksella hieman vauhtia koneeseen ja isompaa pykälää silmään. Aloitetaan samalla lauseella kuin ensimmäinen tarina, mutta viedäänkin ilta mielikuvissa aivan toisenlaiseen tilanteeseen.

On lauantai-ilta. Seisot baaritiskillä ruuhkan keskellä, tilaamassa jo ties kuinka monetta juomaa. Musiikki pauhaa ja ihmismassa velloo ympärillä. Kysyt mentäiskö tanssimaan ja otat juomasi mukaan lavalle. Silmät kiinni kuuntelet basson jytkettä, ihmisten ääniä ja antaudut musiikin vietäväksi. On ihanaa olla liikkeellä ja elossa. Tanssilattialla on ahdasta, kuumaa ja olo on jo hieman nihkeä, mutta hyvällä tavalla. Juot juomasi loppuun ja kysyt, että mennäänkö tiskille hakemaan uudet. Ihmisjoukon läpi kulkiessa päätätkin kuiskata varoen korvaan. ”Mennäänkö vessaan paneen, ja unohdetaan ne juomat”. Et tiedä, olitko edes tosissasi, mutta hetken kuluttua huomaat olevasi vessan ovella. Muiden luodessa katseita vedät kopin ovea kiinni pieni hymy suupielessä. Väännät kahvasta oven lukkoon. Riisut nihkeistä vaatteista sen mitä ehtii ja vain sen mitä tarvitsee. Olo ei ole kovin puhdas ja raikas, mutta ei seksin tarvitse sitä aina ollakaan. Se saa, ja sen pitääkin olla välillä hieman sottaista, joskus jopa suorastaan likaista. Ensin yrität olla hiljaa, mutta kohta et enää välitä. Kopin seinät rutisee, ovi kolkuttaa ja iloinen nussiminen kuuluu varmasti jo kopin ulkopuolellekin. Joku sanoo jotain oven takana, mutta se ei kiinnosta. Et tullut kuuntelemaan siveyden sipulien mielipiteitä, saati kateellisten panettelua. Tulit olemaan se rietas ja siveetön sipuli, täynnä erilaisia paneskelun kerroksia. Se ajatus saa sinut vain painamaan kovempaa. Kuluu tovi. Kuluu toinenkin. Lopulta keräät riisuttuja vaatteita takaisin päällesi, raotat ovea ja huulta purren livahdatte takaisin ihmismassan sekaan. Kuljetat narikkajonossa kättä lantion kaarella ja luot katseen, josta ei jää mitään epäselvää. Tuo katse menee lämpönä ihon alle. Roisia, raffia, ei niin kovin tavallista, mutta ainekset tarinaan.

Sulavia sydämiä, tunteita ja elämää.

Kumman tarinan sinä valitsisit. Vai ottaisitko molemmat. Elämä on vain asenne. Se, miten sen päättää elää tai olla elämättä.

Itse valitsisin tarinoista molemmat. Tietenkin. Elämässä pitää olla kerroksia, kuten sipulissakin. Siksi on hyvä pitää käsillä oikein isoa seksisipulia, niin siitä voi aina kuoria uuden kerroksen ja katsoa mitä se pitää sisällään. Hyvin lämmitettynä se myös maistuu niin saatanan makealle.

Jos sen sijaan tartut vahingossa siihen kurttuiseen siveyden sipuliin, niin voit huoletta heittää sen menemään. Et sinä sillä mitään tee.

Se vain kirvelee silmissä ja laittaa nenänvarren nyrpälleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: