Ladattava puoliso.

Nyt kävi niin, että en luonutkaan tätä tekstiä aivan itse, vaan likaisella mielellä varustettu ystäväni on sotkenut törkyiset sormensa sekaan. Sain luvan mainita hänet tässä postauksessa, koska hän ansaitsee kyllä osan maineesta ja kunniasta. Tuo utuisen mystinen henkilö tottelee Instassa nimeä @jeba_ah, mutta käytettäköön tässä tuttavallisesti vain nimeä Jenspa.

Joskus näitä juttuja ja tarinoita putkahtaa jostain kuin itsestään. Hetken vain aivot oksentavat sanoja pihalle ja yhtäkkiä huomaat, että siinähän se hämärä postaus nyt on. Hyvä juuri sellaisenaan.

Meillä on sellainen WhatsApp-ryhmä, johon kuuluu siis itseni lisäksi minun oma rakas herkkupalani, ja tämä sottainen ystävämme Jenspa.

Mitään kovin järkevää ja syvällistä tuossa ryhmässä ei juuri käsitellä, kuten tämä minun ja Jenspan välinen viestinvaihtokin todistaa.

Olimme siis muruni kanssa tulossa reissusta ja hieman lyhyemmäksi jääneiden yöunien jäljiltä hän nukahti matkalla. Nappasin hänestä kuvan ja jaoin sen tähän ryhmään saatesanoilla:

Täytyy varmaan vaihtaa tohon patterit, kun pääsee kotiin🤔, jotenkin näyttäis, et on virta vähissä🙄.

Olihan tuo aloitus näin jälkikäteen ajateltuna jo suorastaan kutsu viedä keskustelu pikkutuhman, tai ainakin asiattomien kommenttien puolelle. Vähän kuin olisi itse kaivanut verta nenästään. Nyt jaan tämän keskustelun sinun kanssa. Jos sinulla on joskus olo, että viestittelyissä ei ole aina kovin paljon järkeä, niin tässä on siitä erittäin hyvä esimerkki.

Otetaan siis ihan alusta uudestaan. Katso kuinka nopeasti tämä kääntyi kaksimieliseksi keskusteluksi ja kuinka helposti tämä viestittelyn rietas kanootti hörppäsi vettä kun sitä vähän keikutti:

Minä ja lähetetyn valokuvan saatesanat: Täytyy varmaan vaihtaa tohon patterit, kun pääsee kotiin🤔, jotenkin näyttäis, et on virta vähissä🙄

Jenspa: Paat sille laturin reikään johtoo

Minä: Mikä se on noista, mä löysin kolme reikää🤔

Jenspa: Kandee varmaan testaa mihin sopii helpoiten

Minä: Mä koitan kaikkia☝️

Jenspa: Hyvä suunnitelma

Minä: Nykypäivän uudet laitteet osaa itse ohjautua lataustelakkaan, kun virta rupee vähenee.

Tää taitaa olla vanhempaa mallia, mut muuten toimii kyl tosi hyvin👍🏻

Jenspa: Saiskohan siihen päivitettyy ohjelmiston?

Minä: Täytyy varmaan kurkata huoltoluukkuun

Jenspa: Ehdottomasti tutkimisen arvoinen aihe. Olis hirveen näppärää!

Oisko siinä myös ajastusmahdollisuus siihen lataukseen? Se vasta oliskin kätevä.

Minä: Jep🤔 Aamulla, päivällä ja illalla

Jenspa: Aamulla kun näppäilis ajastuksen nii klo 16 olis valmiina vetään virtaa

Minä: On nää akkulaitteet silti ihan käteviä. Ennen kun piti olla aina johto rasiassa, että toimii…

Jenspa: Nii.. sillähän maksimoidaan vieläkin tehot

Esim. Volyyymit on yleensä isommat jatkuvassa virransyötössä

Minä: Jep, varsinkin jos käyttää voimavirtakaapelia

Jenspa: Varoen kyllä kannattaa, voi olla ettei juotokset kestä

Että sellasta. Täytyy tuohon todeta, että keskustelun taso ei ollut kovinkaan korkealentoista, mutta aallonpituus pysyi samana.

Hei, pitää muistaa, että elämä on vähän tuhmaa, mutta vain jos teet siitä sellaisen. Olisin voinut myös olla ottamatta kuvaa tai lähettämättä sitä. Tai jos olisin lähettänyt sen kuvan vain saatesanoilla ”uni tuli”, niin tuskin olisi tarina edennyt sen pidemmälle. En tosin ole tuosta ihan satavarma, koska Jenspan tuntien hän olisi saattanut silti kääntää asiat alapäähuumorin puolelle.

Edelleen haluan muistuttaa, että tosiaan oma kultani on siis tässä samassa WhatsApp-ryhmässä, joten hän tietysti näki nämä kaikki viestit herätessään. Mutta siinähän se asian hieno puoli onkin, että tiesin hänen huumorintajun imaisevan tuon kaiken. Hymyillen ja pilke silmäkulmassa, ehkä hieman alahuulta purren.

Hetken mietin, että olisin voinut matkalla myös herättää hänet ja kertoa, että minulla olisi tässä matkalaturi aivan käsien ulottuvilla. Sen kun kaivaa johdon esiin ja alkaa lataamaan

Jätin sen kuitenkin tekemättä. Tuollaisena unisena hän saa itse hakeutua siihen telakkaan, jos siltä tuntuu. Ladata akkuja haluamallaan tavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: