Naaman täydeltä sukupuolielimiä.


Aihe tuli vastaan erään blogin päivityksessä. Blogin pitäjää oli kommenttikentässä haukuttu Kyrpänaamaksi. Täytyy ensinnäkin todeta kommentoijasta sen verran, että on ehkä naurettavin asia mennä haukkumaan ilman kunnon perusteita. Tai edes ylipäätään haukkumaan ja huutelemaan asiattomuuksia kommenttikenttään. Hieman lapsellista, sanoisin. Jos haluaa ilmaista oman mielipiteensä ja saattaa sen muidenkin tietoon julkisesti, niin aikuisen ihmisen tulisi käyttää silloin hieman erilaista argumentointitapaa. Mielipide on jokaisen oma asia, mutta mielestäni se olisi korrektia myös perustella asiallisesti, eikä vain huudella kuten pikkulapset välitunnilla.

Mutta se kyrpänaama. Onko se niin, että naamassa itsessään kasvaa nenän lisäksi myös penis. Vai onko koko pää kuin jättimäinen kyrpä. Molemmissa puolensa. Eihän tuo ole edes haukkumanimi, jos sitä paremmin miettii.

Jos se uljas pippeli sojottaa naamasta, niin sehän luo aivan uusia ulottuvuuksia sänkyhommiin. Siinä voi stimuloida genitaalialueita aivan uudella tavalla kun touhuaa siellä alakerran puolella. Kieli ja penis vierekkäin. Varsinainen seksin tehosekoitin. Silloinhan jää vielä se tavan penis käyttövalmiiksi, ja sormet myös. Voi luoja, millaisen maksimaalisen käsittelyn sitä pystyisikään tarjoamaan. Namskis!

Toisaalta, jos koko pää on vain yksi iso kyrpä, niin ei ainakaan tarvitsisi hävetä sitä, että miehinen työkalu olisi jotenkin pieni. Sehän olisi valtava, kuin monumentti joka seisoo ylväänä. Tietenkin sitä käyttäessä pitää suorittaa aivan perusteellinen alkulämmittely ja venyttely, ennen kuin tuota jättimäistä kypäräpäätä lähtee survomaan yhtään minnekään.

Mutta, olisiko siinä pään kokoisessa kyrvässä kuitenkin myös silti silmät ja suu? Voi helvetti, siis pienet nappisilmät ja söpö suppusuu, joka supattaisi pikkutuhmia juttuja. Hymyilisi silmät sirrillään, niin että hampaat näkyisivät. Sehän tarkoittaa myös sitä, että reikään sukeltaessa täytyisi pistää uimalasit päähän. Hitto se olisi hauskan näköistä. Mieti, pippeli jolla on uimalasit. Loppuisi seksihommat nauruhepuliin heti, kun alkaa virittelemään pään kokoiselle kyrvälle pikkuisia uimakakkuloita.

Entä, jos kyrpänaamalla on puoliso, joka onkin täysi vittupää. Siinä olisi match-made-in-heaven. Kaikki puhe soljuisi pillun huulien välistä tai kullinvarren kautta. Jokainen pieni suukko olisi sellainen nopea kärjen kastaminen, saati sitten oikein kunnon suudelma. Heijarin kärki iloisesti heiluisi pimpin huulilla suuteloinnin tiimellyksessä.

Noniin, eiköhän tämä taas riitä, ennen kuin lähtee ihan lapasesta. Täytyy oikein itsekin hieman hämmästellä, että onpa taas pojalla aiheet mistä kirjoittelee. Aivan sekopäistä, mutta niin olen minäkin. Pervo, rietas, outo ja todella sekaisin.

Hah, ihan parasta. Niin toffeeta! Sellaista pehmeää ja makeaa, irstaan kielen päällä sulavaa herkkua.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: