Ajansäästöseksi

Pikapano. Nopeat. Toisin sanoen siis sitä perusnussimista silloin kun aikaa on vähän. Eikä oikeastaan aina tarvitse olla edes tuli perseen alla, vaan voi vain suorittaa homman sillälailla nopeasti. Kyllä sinä sen tiedät, että välillä sitä ihan vaan panettaisi, mutta ei millään jaksaisi suorittaa sellaista pitkän kaavan nautiskeluhetkeä. Sellaista, jossa asiat etenevät hiljalleen. Sitä, jossa kosketukset viipyilee ja tunnustelee reittiään ympäri kehoa. On aikaa katsella, haistella ja maistella. Suukotella, suudella, tuntea ja tunnustella koko sydämellä.

Kaikkea tuota voi toki tehdä myös siinä hätäisessä runttauksessakin. Kosketus voi olla vain kovempaa ja sively muuttua tiukaksi puristukseksi. Varovaisen suukottelun sijaan voi siirtää huulia sivummalle ja ottaa hampaat esiin. Hieman purra hammasta yhteen kun toisen iho on siinä välissä. Näykätä niin että tuntuu.

Joskus on kiva vain sanoa, että miten olisi nopea pano. NYT. Niin, että vaatteet voi riisua jos huvittaa. Sänkyyn voi mennä jos jaksaa tai kerkiää. Sohva on myös ihan hyvä, tai kodinhoitohuone. Mikä vaan. Ei kai sillä niin väliä ole.

Tarkkana pitää sitten olla, että molemmat ovat tietoisia tästä lyhytkestoisen nussimisen suunnitelmasta. Koska olisihan se kovin epäreilua, jos osapuolet ovatkin liikkeellä eri suunnitelmalla. Hämmennystä voi olla ilmassa, jos toinen mielessään hekumoi rauhallisesta ja sydäntä sulattavasta sängyssä peuhaamisesta ilman kiirettä, ja toinen ajatteli vain paiskautua sänkyyn ja ruveta hommiin.

Siinä balanssin haussa voi mennä hetki, jos yksi alkaa vasta hieman pussailemaan kun toinen yrittää jo nylkyttää.

Lapset myös joskus sanelevat sen, kuinka paljon sitä aikaa yhteiseen leikkiin ylipäätään on. Kyllähän se vain monesti menee hieman niin, että jos sitä tahtoo harrastaa seksuaalista kanssakäymistä, niin ne vähät tilaisuudet kannattaa käyttää hyväksi. Silloin se pikapano on kyllä ihan ajankohtainen toimitus. Mahdollisen paneskelun aikaikkuna kun saattaa olla sen verran lyhyt, että rauhallisen tahdin toiminnassa pääsee vasta hiplailuasteelle kun pitäisi jo lopettaa. Silloin itse aiheeseen pitää tarttua heti ja pistää töpinäksi. Ottaa reippaasti se jyystöhöylä kauniiseen käteen ja ruveta höyläämään.

Nyt menee muuten hieman ohi aiheen, mutta olen kuullut sanonnan ”Panna jalalla koreasti”. Ymmärrän kyllä tuon jalalla panemisen, ei siinä mitään. Siis sen, kun sitä kinttua yrittää upottaa vaikka varpaat edellä herkkukellariin. Mutta miten se tehdään sillain korealla tavalla. Pitääkö siihen pukeutua jotenkin erityisen näyttävästi, vaiko suorittaa tuo tassuttaminen viehkeästi elehtien. Mene ja tiedä. Voisiko kuitenkin vain panna koreasti, ja jättäisi sen jalan ainakin aluksi pois. Lämmittelisi ensin jollain aavistuksen pienemmällä raajalla tai ulokkeella.

On jalkani ei toki ole kuin kokoa 43, mutta olisi siinäkin kaviossa jo hieman survomista. No, jätetään tämä pohdiskelu nyt tähän.

Pim! Pomppasin nyt takaisin tuohon aloitukseen, eli ajansäästöseksiin. Se on mielestäni jollain tavalla sitä hetkessä elämistä. Sellaista ajan taputtelua menevämpään muotoon. Sitä, missä viisarin väpätys ei näytä aikaa, vaan ennemminkin hukkaa sen ajantajun hetkeksi ympäriltäsi. Sekunnit ja minuutit vain kirjaimellisesti liukuvat eteenpäin. Ja taaksepäin. Tuota toistaessa fysiikan lait vääristyvät ja aika taittuu.

Seuraavan kerran kun sinulle tulee hetki, että olisi hieman ylimääräistä aikaa, niin muista:

Voit joko panna maaten sohvalle, tai panna maaten sohvalla. Ei siinä ole kuin yhden kirjaimen ero, mutta ero noiden kahden toiminnan välillä on sitäkin suurempi.

Olet varmaan kuullut tämän sanonnan: ”Always be yourself. Unless you can be a unicorn, then always be a unicorn”. Mielestäni tuota pitää hieman päivittää tähän aiheeseen sopivaksi. Tästä tekisi melkein mieli teettää itselle printtipaita.

Elä aina hetkesi miten haluat. Paitsi jos voit panna, silloin pane aina!

Hyvää pikaista vaan sinullekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: