Iloisen rietasta ajatuksenjuoksua.


Pimppiä siellä ja mulkkua täällä, karvoihin katsomatta. Näillä sanoilla on hyvä aloittaa. Karvaa, tai ei karvaa. Ajeltua, kasvatettua tai vaikka vahattua. Monenlaisia, sukupuolesta riippumatta, verhoiltuna kiharaan turkkiin tai ihan vaan ilkosillaan. Nakuna.

Omat, hennon karvaiset käteni ja lipevät sormeni meinaavat taas ihan väkisin tuottaa tuhmien juttujen rajoilla heiluvaa tekstiä. Mitäpä sitä estelemään sen enempää, antaa tulla vaan jos on tullakseen. Ihan niinkuin siinä toisessakin hommassa. Mikäs sen mukavampaa, jos tuleekin helposti ja nopeasti. Paitsi tietenkin silloin, jos tulee aivan liian nopeasti….

Mutta ei mennä tulemishommiin enempää, koska karvoista minun piti kirjoittaa, mutta eksyin jo aiheesta. Johan tässä on mennytkin muutama viikko, että on lähinnä pyöritty tuhmien juttujen reunamailla, mutta ei olla astuttu ojan toiselle puolelle. Nyt vedetään kuumottava snorkkeli päähän ja sukelletaan sottaisen mieleni liukkaisiin syövereihin. Jos sinulla on snorkkeli kaapissa, niin voit toki vetäistä sen myös päähäsi ja sukeltaa tässä samalla lukemisella sinun oman riettaan mielesi sopukoihin tutkimusretkelle. Jos siis omaat sellaisen. Joko snorkkelin, tai sen riettaan mielen. Noo, sukella nyt mihin sukellat, mutta ajatus on kieltämättä kutkuttava, jos teet sen snorkkeli päässä.

Taas eksyin aiheesta. Siihen henkilökohtaisemman osa-alueen karvoitukseenhan tässä piti pureutua, eikä fantasioida jotain häiriintyneitä snorkkeli-juttuja. Vaikka uiminen toki kivaa onkin. Varsinkin alasti. Paitsi niillä vesillä, missä on ahnaita haukia rannat täynnä. Etsivät pieniä kaloja, joihin iskeä hampaansa kiinni. Miehen kannattaa sellaisilla vesistöillä ihan varmuuden vuoksi uida kanki juhlakunnossa ja rehvakkaasti kyntää pohjamutia kroolatessaan. Toki kerkivertoisen varustuksen omaava uros joutuu uimaan silloin kyllä melko matalissa vesissä. Mutta eipähän ainakaan huikopalaa hakeva hauenketale nappaa veitikasta kiinni.

Taas se perkeleen ajatus harhaili kauas karvajärvistä. Tai no ei tavallaan, mutta niihin alapään karvoihin tässä piti edelleen keskittyä. Napata hampailla tiukasti kiinni ja ravistella tekstiä siitä aiheesta. Kuten se raivokas vihermakkara, joka lähtee rannasta kuin ohjus ja vieheeseen tarttuessaan ravistaa aivan sydämensä kyllyydestä itseään irti. Ja nyt puhuin siis ihan normaaliin kalastukseen tarkoitetusta houkuttimesta, enkä siitä miesoletetun synnynnäisestä, kiinteästi asennetusta jalkovälimadosta. Toki siitäkin saa tarrata kiinni ja ravistaa niin maan perkeleesti, mutta pidetään ne hampaat pois siitä hommasta. Ne on niitä haukien juttuja. Turvallisempi lähestymistapa on ottaa mallia vaikka siitä pusukalasta.

Ei tästä tekstistä tule mitään, karvahommat unohtui taas. Jos siis on karvoja. Entä jos onkin aivan kalju. Siitä tulikin mieleen, että miten kaljua ihmistä tukistetaan, jos se on ollut tuhma. Eikä nyt mitään pahoinpitelyä tarvitse siis harrastaa, vaan lähinnä mietin sellaista tilannetta, jossa leikkimielisesti hieman tukistetaan. Niinkuin esimerkinomaisesti, kun joku on tehnyt jotain väärin. Saako kaljua vain läpsäistä hieman takaraivolle, koska olisi ehkä loukkaavaa tarttua päästä kaksinkäsin kiinni ja ravistaa. En minä ainakaan tykkäisi. Tai se toki taas riippuu, että minkä päästä sitä tarttuu kiinni kun ravistaa. Läpsäisyssä pitää olla hieman tarkkana, ja jotenkin ehkä varmistella, että toinen osapuoli tykkää siitä, kun hänen karvatonta läpsitään. Siis sitä takaraivoa. Tiedän, että sinä pervona ihmisenä mietit jo ihan jonkin muun asian taputtelua. Läp Läp Läp.

Mutta eihän me olla nyt vieläkään oikein päästy siihen intiimikarvoituksen pohdintavaiheeseen. Jotenkin alkaa tuntumaan, että tämä teksti ei nyt pääse siihen ajatustyöhön asti. Sen verran mieli poukkoilee aiheesta toiseen, että jätetään nyt suosiolla nuo majavat, myyrät, kiitoradat, kaljurotat ja posliinit jonnekin tulevaan tekstiin.

Sitä odotellessa voit etsiä sen snorkkelin, jos limaisen mielesi pohjamudat kaipaavat hieman pöyhimistä. Ilman sitä snorkkelia sinne ei kannata sukeltaa. Siellä saattaakin olla niin kivaa, että ei malta nostaa päätä pinnalle välissä. Hyviä snorklailuja.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: