Panetus vs. sometus.


Ei se pieni sänkypuuhastelu muuten nyt niin kauan kestä, etteikö sille oikeasti löytyisi aikaa. Jos sille vain viitsii tehdä sen ajan. Kuitenkin esimerkiksi puhelimen ruutua pyyhkien saa helposti käytettyä vaikka tunnin verran. Noo, sitten voidaan miettiä, että jos tuosta tunnista käyttäisi osan ihan vaan nussimiseen, niin mikä on lopputulos. Kummasta tulee sellainen raukea, rento ja mukavan pehmeä olo? Sellainen fiilis, johon voisi vain jäädä kellumaan ja nauttimaan hetkestä? Tuleeko se siitä, kun on maannut tunnin sängyllä tuijotellen turhanpäiväisiä videoita ja muiden elämää somen kautta, vaiko siitä, kun on käyttänyt osan tuosta ajasta panemiseen ja riettaaseen puuhasteluun.

Kukin saa toki tyydytyksen haluamastaan toiminnasta, mutta kyllä minä mieluummin ryskytän sänkyä ja liu’utan tattia sen sijaan, että vain näpyttäisin tykkäyksiä ja liu’uttaisin ruudulla sitä päivitysten vilinää.

Oletko miettinyt sellaista, että haluaisitko sinä enemmän panemista ja vähemmän puhelinta? Vai vähemmän sitä panemista ja enemmän puhelinta?

Kun tiedät vastauksen, niin sitten on varmaan aika alkaa toimia sen mukaan, että tuo tavoite toteutuu. Parisuhteessa on toki hyvä kysyä myös toiselta, että miten hän haluaisi asian olevan. Koska ymmärrettävästi silloin tulee ongelmia, jos toinen haluaa enemmän seksiä ja toinen haluaisi vain enemmän aikaa roikkua somen maailmassa. Silloin suosittelen sopimaan yhdessä, että miten ristiriita ratkaistaan, jotta molemmat saisivat haluamansa. Eikös sen niin mene, että joko molemmat muuttavat hieman omaa toimintaansa ja pelaavat kompromissi-peliä yhdessä, tai sitten availlaan vaikka muita mahdollisuuksia, joiden avulla molemmilla on hyvä olla.

Koska eihän kukaan halua loputtomasti panna, jos vastapuoli suorittaa siinä vain näennäistä ”velvollisuuttaan”. Eikä tilanne ole yhtään sen parempi, jos toinen ei meinaa pysyä housuissaan samalla kun vastapuoli antaa kaiken huomion vain älylaitteelleen. Epäreiluja tilanteita ja vaikka en mikään asiantuntija missään aiheessa olekaan, niin ujosti väittäisin silti, että tämä saattaa olla jopa kohtuu yleistä nykypäivänä. Eikä tarvitse olla kovin suuri tietäjä myöskään sen suhteen, että ennemmin tai myöhemmin tämä panetuksen vallassa pyörivä ihminen hakee sitä seksiä sitten muualta.

Ei tämä nyt tietenkään ole mikään nykypäivän yksistään sometuksen aiheuttama ongelma ole. Syitä voi olla monia ja eivät asiat ikinä ole noin yksioikoisia. Mutta silti.

Kyllä minut saa lynkata ja haukkua maanrakoon, jos kokee olevansa erimieltä, ja tietysti saakin olla. Sehän tässä maailmassa onkin hienoa, ettei kaikkien tarvitse ajatella vain yhdellä tavalla.

Näissä teksteissä aina välillä huomaa sohivansa sitä kuuluisaa muurahaispesää. Mutta. Ennen kuin mahdollisen raivonsa vallassa alkaa jakamaan omia mielipiteitä, niin kannattaa kurkistaa vaikka vessan peiliin ja miettiä, että osuinko tekstillä johonkin arkaan paikkaan.

Koska kyllä minä välillä teen sitä pientä ”ravistelua” ihan harkitusti. Sehän tarkoittaa vain sitä, että annan oman mielipiteeni tai toteamuksen, jolla en edes yritä miellyttää kaikkia. Koska siinä ei vain ole mitään järkeä.

Nyt meinaan karata näköjään taas aiheesta. Joten, totean vain kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavasti…

Jos nussituttaa, niin silloin asia pitää tehdä ensin selväksi ja sanoa että nyt vähän panettaisi. Sitten tehdään se aika siihen hommaan, tai vaihtoehtoisesti keksitään jotain muuta ratkaisua, jolla ratkaista ”ongelma”

Hyviä seksi-/ somehetkiä, tai mitä nyt sitten ikinä haluatkaan puuhata.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: