Kirje joulupukille.


Rakas joulupukki.

Tämä vuosi on taas mennyt vähän niin ja näin, mutta senhän sinä jo tiesitkin. Olen ollut aika tuhma poika, enkä nyt yritä peitellä sitä mitenkään, koska eihän joulupukille saa valehdella. Olen hirvittävän pahoillani, jos sinun tonttusi ovat nähneet jotain, mitä ei ole tarkoitettu tonttujen silmille.

Toisaalta, vittuako he tulevat kurkkimaan makuuhuoneeseen. Mielestäni se on tontuilta myös aika tuhmaa toimintaa tulla katselemaan salaa ikkunan takaa. Onko pukki yhtään miettinyt, että miltä se ajatus tuntuu, jos lasin takana seisoo joku, tonttulakki päässä kyyläämässä ja kuolaamassa.

Enhän minä tule sinne Korvatunturille tuijottelemaan sinun makuuhuoneeseen, joten älä perkele lähetä niitä tonttuja myöskään minun ikkunani taakse. Et sinäkään halua ehkä muita katselemaan silloin, kun sinä riisut punaisen nuttusi ja rakas Joulumuori raottaa sinulle hieman tonttuovea.

Voihan toki olla, että sinä pidätkin juuri siitä, senkin tuhma pukki. Nenä punaisena vain painat menemään kuin Petteri konsanaan. Sarvi edellä piparin perässä.

Ajattelin silti varoittaa, että jos siellä minun ikkunani takana edelleen käydään hiippailemassa kulkuset kilisten, niin seuraava sinne ilmestynyt tonttu saa sitten turpaansa. Sen jälkeen raahaan tuo iloisen veikon parrasta tuvan puolelle, laitan hänelle suupallon sekä kaulapannan ja annan lapsilleni lemmikiksi. Koiraa ovat pyytäneet, mutta hätätapauksessa tonttu ajaa ihan saman asian. Kyllä hänkin varmasti osaa antaa tassua ja kerjätä, tai kusta lattialle ennen kuin oppii sisäsiistiksi.

Tiedän kyllä, että tonttua kaltoinkohtelemalla ei varmasti ole jouluna luvassa muuta kuin niitä risuja. Hyväksyn sen. Se on ihan Ok. Voisitko kuitenkin tuoda ne risut sitten ihan henkilökohtaisesti, eikä niin että salaa käyt ne vaivihkaa jättämässä kuusen juurelle. Koska jos minä olen kerran ollut tuhma, niin voit siinä samalla hieman rankaista tästä piparintuoksuisesta ja jouluisesta synnistä. Antaa oikein pukin kädestä. Voin laskea housuja sen verran, että pakarat hieman näkyvät, ja sitten voit sivaltaa muutaman napakan iskun niillä mukanasi tuomilla risuilla. Persauksille kun läiskii oikein kunnon punoituksen, niin ei siinä tarvitse edes valoja laittaa, kun helottavat kankut tuovat tilaan mukavan lämpöisen ja jouluisen hohteen. Siinä samalla voisi toki laittaa jo muutaman ylimääräisenkin lyönnin, koska olen melko varma, että tulevakin vuosi menee taas aivan vihkoon tuon kiltteyden suhteen.

En minä siis paljoa pyydä.

Toki minulle kelpaa aina myös lämmin pipari, makoisa torttu tai vaikka jokin oikein mehevä kinkku. Toki kaikesta jouluun kuuluvasta lohenpunaisesta herkusta jää mukavasti kalan haju sormiin, joten jokin sellainenkin yllätys sopii vallan mainiosti.

Nähdään jouluna ja voin kyllä tulla istumaan sinun polvelle, jos niin haluat. Toki tehdään tuo rituaali ennen kuin kaivetaan se risut esiin, koska sitten ei välttämättä tee heti mieli istua. Sen haluan silti tehdä selväksi, että laulamaan en sitten rupea.

Oikein rattoisaa ja anteliasta joulun odotusta.

Toivoo: toffeeKolli


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: