Sänkypeuhuhommia.


Otsikko ei varmaan jätä kovinkaan paljon epäselvää, että mitä liukkaan mieleni päälle on taas pyörähtänyt. Näin oli tarkoituskin. Sinulla on varmaan kotona joku huone tai tila, joka ajaa sitä makuuhuoneen virkaa ja siellä tilassa on myös yleensä jonkinlainen sänky.

Sänky itsessään on kai tarkoitettu alunperin nukkumiseen, mutta se on toisaalta hieman tylsää hommaa. Siinä kun ei tarvitse kuin laittaa pää tyynyyn, peitto päälle ja silmät kiinni. Sen jälkeen kun on nukkunut, niin ne silmät voi avata ja nousta. Ei mitenkään tajuntaa ravisteleva toimitus. Ainakaan minulla. Itse kun en ole nukkujaihminen. En sillä tavalla fiilistele sitä, että onpa ihana päästä nukkumaan. Tai haaveile siitä, että voi kun saisi nukkua oikein kunnolla.

Mutta se sänky. Aina kun puhutaan niistä sänkyhommista, niin eihän siinä ole kyse nukkumisesta. Sänky saa sanana silloin täysin toisen merkityksen. Ja onhan noita sänkyyn viittaavia seksin kiertoilmaisuja maailma pullollaan. Koska kukapa ei haluaisi ryskyttää sängynpäätyä, tai laulattaa jousia. Narisuttaa hetekkaa ja koeajaa patjaa.

Entäs se, kun mennään hieman lakanoiden väliin. Ei silloinkaan uneksimisesta puhuta. Kyllä silloin on tarkoitus kieriskellä ja painia, samalla kun vaatteet vähenevät ja lentelevät pitkin makuuhuonetta. Tuosta lakanoiden väliin menemisestä seuraa yleensä hieman nihkeä olo, ja sänky näyttää kirjaimellisesti olevan kuin pommin jäljiltä. Koko hoito ihan rypyssä ja rullaantuneena. Petivaatteet lojuu pitkin poikin lattioita ja joku on vielä mennyt puremaan lakanaankin reiän. Mutta tuoltahan sen pedin pitäisikin näyttää. Siltä, että siellä on eletty. Nautittu elämästä. Käytetty tuo sängyn pinta-ala tehokkaasti ja antaumuksella hyväksi. Koko sydämellä. Sellaiseksi se saa jäädäkin. Turha sitä on mennä heti petaamaan, onhan sen hyvä antaa myös hieman tuulettua toiminnan jäljiltä.

Miksi siis nukkua sängyssä, jos siellä voi tehdä muutakin.

No, mennäänpä eteenpäin. Hypätään nyt pois sieltä sängystä, ja mennään seisomaan keskelle tuota huonetta, jossa sänky sijaitsee. Olet siis makuuhuoneessa. Siis edelleen paikassa, jossa pitäisi nukkua, ainakin sellaisen yleisen käsityksen mukaan. Lähestytään taas hieman eri suunnasta. Aika usein näkee näkee otsikoita ja mainoksia, joissa tarjotaan jotain tuotetta tai ideaa, jolla saa piristystä makuuhuoneen puolelle. Kirjaimellisesti ja tylsästi ajateltuna tuo kuulostaa todella typerältä idealta. Siis tarjotaan piristystä huoneeseen, jossa sinun olisi tarkoitus nukkua.

Taas kerran siis tämä nukkumiseen tarkoitettu asia tai tila toimii seksin pelikenttänä. Mietin, että pitäisikö selvyyden vuoksi ristiä yksi talon huoneista nukkumishuoneeksi. Ettei vahingossa tulisi epäselvyyksiä. Jos on nukkumahuoneessa, niin silloin nukutaan eikä yritetä tehdä siitä aikuisten hurvittelualustaa.

Mutta en minä taida jaksaa tästä enempää jauhaa. Taidan edelleen lukea makuuhuoneen, sängyn ja lakanat sellaisiksi iloittelun taisteluareenaksi. Siellä voi nukkua silloin, kun ei enää virta riitä muuhun. Ja kyllähän se niin menee, että kun aikansa pyörittää pumppua ja takoo rautaa, niin syöhän se akusta virtaa.

Mutta sitä minä en pysty lupaamaan, että pystyisin siellä nukkumishuoneessa vain ja ainoastaan nukkumaan. Koska ainahan voi ottaa sen kepin ja pikkuisen tökkiä jäätä sillä. Hieman vihjata. Ehdotella.

Koska. Vaikka järki kuinka sanoisi, että huone on tarkoitettu vain nukkumiseen, niin se itsenäisesti ajatteleva osa minusta ei sitä tietenkään ymmärtäisi. Hän tajuaisi vain että nyt olemme lähellä jotain kiehtovaa. Ja kun kerran olemme lähellä, niin nyt on ilmeisesti aika toimia. Nostaa tutka esiin ja paikallistaa kohde.

Niin. Siinä meni nyt jo se kaunis ajatus edes siitä nukkumishuoneesta. Paska idea.

Ei sitä kuule nukkua kannata. Ja toisaalta, miksi nukkua, kun voi nussia. Helppoa ja yksinkertaista!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: