Makuuhuone-karate.

Mielikuvat on hassuja. En tiedä, kuinka kinky ja turmeltunut mieli sinulla on, ja mikä on sinun ensimmäinen ajatus kun luit otsikon. Otsikko on siis suora lainaus The Dirty Youth:n kappaleesta Bedroom Karate. Biisi on hieno, mutta nyt en sukella tutkimaan kappaleen syövereitä sen paremmin, vaan jään jumiin vain tuohon kappaleen nimeen.

Ymmärrän kyllä, mitä tuolla kappaleen vertauskuvalla haetaan, ja se on itseasiassa todella hyvin keksitty kiertoilmaisu. Mutta samalla mieleen tuli myös hieman huvittava ajatus. Mennään sen pariin.

Kuvittele tilanne, jossa kävelet kaikessa rauhassa kotiin, riisut ulkovaatteet ja kulkiessasi makuuhuoneen avoimen oven ohi huomaat kumppanisi seisovan sängyn päällä. Alasti, vain musta vyö lanteilla. Eikä siis mitenkään tavallisesti seisten, vaan sellaisessa taistelu-asennossa, kuten karatessa on tapana. Ai vittu se olisi hauskaa. Jalat harallaan, hieman kyykyssä, toinen käsi koukistettuna ja toinen osoittaisi sinuun. Kuin kutsuen taistoon. Täytyy myöntää, että vaikka kutsu olisi hyvinkin selvä, ellei suorastaan hyökkäävä, niin todennäköisesti repeisin siihen paikkaan.

Tiedän, että silloin ei saisi nauraa, jos toinen odottaa juuri sinua. Alasti. Silti veikkaan, että primitiivinen reaktio ottaisi minusta vallan, vaikka naurussa ei olisikaan mitään pahantahtoista. No, se siitä.

Olisihan se itseasiassa aika hienoa. Voisi nykäistä omatkin vaatteet päältään ja ottaisi haasteen vastaan. Kunnon sänkykarate on aina mukava juttu. Tekemisen meininkiä.

No, jatketaan tätä kuvittelua. Mietipä sitä tilannetta, kun sinkkuna saisit naarattua saaliin kotiin asti, ja juuri kun olisitte pääsemässä viettien vietäväksi, niin toinen pomppaisi pystyyn ja ottaisi tuon ”karate-asennon”. Minulla on vahva epäilys, että ensimmäinen reaktio olisi ”Mitä vittua?”. Tai jotain sen suuntaista.

Olipa lähtötilanne mikä tahansa, niin mennään tässä oudossa pohdinnassa eteenpäin. Kuvittele nyt itsesi siihen sängylle seisomaan. Asettelet jalkoja ja käsiäsi oikeaan asentoon, jotta olisit mahdollisimman vakuuttava. Eittämättä tilanne muuttuisi kiusalliseksi, jos haastettu osapuoli ei haluaisikaan lähteä rakkauden tantereelle painimaan. Toisin sanoen, jäisit seisomaan alasti siihen sängylle, siinä näyttävässä karate-asennossasi. Miten tuosta tilanteesta sitten poistutaan niin, että itsetunnosta jäisi edes perkuujätteet käsiin. Jos siitä laskeutuu tyynen rauhallisesti vain alas ja pukee vaatteet päällensä, niin koko homma vaikuttaa lähinnä oudolta performanssilta, joka ei nyt sitten mennytkään ihan nappiin. Siksi poistuminen pitäisi tehdä vähintään jonkintapaisen ukemin kautta. Tyylitellysti pyörähtää sängyn kautta lattialle ja siitä pari ninjamaista hyppyä johonkin suuntaan. Ja kaikki tämä ihan vain siksi, että itselle jää olo, että ainakin vei homman loppuun asti. Näyttävästi.

Itse todennäköisesti kaataisin ukemin jäljiltä yöpöydän ja löisin pääni seinään. Siinä sitä sitten makaisi, alasti ja tajuttomana lattialla.

Kylläpä lähti ajatus laukalle, ja vain yhden biisin ansioista.

En minä niin tuosta karatesta muuten välitä. Hirveää huitomista ja huutamista. Mutta jos sen tekee siellä makuuhuoneessa, niin kyllä sinne liikkuvia ruumiinosia ja huutoa mahtuu. Siellä voin mielelläni harrastaa, mitä tahansa kamppailulajia vastapuoli nyt sitten haluaakaan. Ei minulla niissä sänkyhommissa ole mitään mustaa vyötä, eikä varmasti tule koskaan olemaankaan. Voisiko sillä vyöllä silti pikkuisen piiskata pakaroita.

Siihen hommaan tosin käy sitten ihan minkävärinen vyö tahansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: