P*mppiin sujahtanut hiekka ja p*rseeseen livahtanut rautakanki.

Mikä on se taikavoima, joka kasvattaa ihmisestä sellaisen kaikesta narisijan ja tietynlaisen pikkutarkan nillittäjän. Enkä tarkoita sitä, että etteikö asioista ja omista jutuistaan saisi pitää huolta ja olla tarkka niiden suhteen. Jotkut nyt vaan tuntuvat sellaisilta, että he eivät varmasti koskaan tule liukastumaan talvikeleillä tai yltämään sormillaan omia kulkusiaan alemmaksi. Annan samantien perustelut näille omituisille väittämilleni, jotta ei tarvitse raapia päätä, että mitä helvettiä minä höpötän.

Toisten pimpissä nyt vain tuntuu olevan niin paljon hiekkaa, että kävellessä sitä valuu santapaperiksi kuivuneiden häpyhuulten välistä siihen tahtiin, että on mahdotonta liukastua edes peilijäällä. Oletko joskus talvikeleillä nähnyt jalkakäytävällä sellaisen kapean, hiekoitetun soiron. Se voi näyttää siltä, että hiekoituskoneessa on ollut ongelmia, ja hiekka on pudonnut vain kauhan reunasta. Todellisuudessa se on hiekkapimpin jättämä soravana.

Sitten on ne henkilöt, joilla oli ehkä joskus aivan tavallinen selkäranka, mutta jollain käsittämättömällä tavalla sen tilalle on vaihtunut aivan helvetin ruosteinen rautakanki. Lääketieteellisten tutkimusten mukaan se on sujahtanut kehoon ihan vaan perseen kautta. Ja kun on rautakanki perseessä, niin kumartaminen on melko hankalaa ja ainoa mihin yltää on omat munat. Sen lisäksi tuo kanki perseessä aiheuttaa myös vakavaa ajatusmallin kankeutumista, ja oman raudanlujan, ahdasmielisen sekä jäykän mielipiteen vankistumista.

Jos hiekkapimppi ja kangen päälle istunut löytävät toisensa, niin se on sitten sitä suurta sielujen sinfoniaa ja ilotulitusta. Voitko kuvitella. Toinen valittaa ja natisee kaikesta siitä, mitä toinen tekee. Ja tämä toinen on vankkumattomasti oikeaa mieltä kaikista sanomisistaan ja tekemisistään. Kertoo sen tietysti jäykän yksinmielisesti joka käänteessä, jotta hiekkapimppi saisi aina vain lisää sitä betonia kuivaan myllyynsä.

Tuossa valituksen ja ahtaan ajattelun kehdossa olisi erittäin mielenkiintoista päästä kärpäsenä kattoon, kun tämä kaksikko päätyy puuhastelemaan peiton alle. Tämä siis todennäköisesti tapahtuu joko jouluna tai juhannuksena, mutta ei toki välttämättä ihan joka vuosi.

Se olisi varsin viihdyttävää ja suorastaan sykähdyttävää seurata sivusta. Hiekkapimpille kun ei kelpaisi mikään, mikään ei todennäköisesti tuntuisi miltään, ja hän ehkä ihmettelisi ääneen, että miksi tätä kannattaa edes yrittää. Äänensävy olisi luonnollisesti hyvin arvosteleva. Kangen perseeseensä työntänyt taas koittaisi lasten hiekkalapiolla kaivaa pimpistä edes suurimmat sorat, ennen kuin alkaa sanojensa mukaisesti tositoimiin. Samalla hän kertoo, että tekee kyllä kaiken juuri oikein, eikä pitäisi olla mitään valittamista. Koska hän kuulemma tietää paremmin, mikä tuntuu hyvältä.

Voi sitä tihkuvaa erotiikkaa.

Täytyy sanoa, että valittaminen, arvostelu tai toisen toiveiden päättäminen hänen puolesta johtaa kyllä melko huonoon lopputulokseen tuossa romanttisessa illanvietossa.

Paljon mukavampaa paneminen on silloin, kun molemmat tietävät, että heitä kuunnellaan, arvostetaan ja hommaa tehdään yhdessä. Yhteisillä pelisäännöillä. Ne on kuitenkin paljon myös pään sisäisiä asioita nuo sänkyhommat ja niissä maaliin pääseminen.

Vaikka mistä minä tiedän, millaiseksi villipedoksi hiekkapimppi muuntautuu, kun häneltä riisuu vaatteet ja paiskaa varmoin ottein sänkyyn. Voihan olla, että ne hiekat valahtaa huulilta, jää siihen sängyn reunalle ja aavikosta tuleekin suorastaan villi viidakko. Tai että perskangellisesta kuoriutuukin notkea, hellä ja kuunteleva rakkauden lähettiläs, jonka ainoa jäykkä osa onkin vain……no, kyllä sinä tiedät.

Kukin vetäköön taas tyylillään, mutta turha sitä hiekkaa on silti siellä pimpissä säilöä, ja rautakangella on varmasti muutakin virkaa kuin työntää se ahteriin.

Mutta kunnon kova kanki taas sopii vallan mainiosti pimppiin, sekä pimppi toiseen samanmoiseen, tai se jämäkkä kanki vaikka peppuun. Ja kaiken tuon sekaan voi vielä työntää kieltä ja sormia. Miten sen nyt ikinä kukin haluaa toteuttaa, sehän ei minulle kuulu. Pääasia, että toteuttaa niin kuin itsestä tuntuu.

Antaa siinä sitten jäykkien, ahdasmielisten tai aavikoituneiden valittajien narista ja kauhistella, niin voi itse keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Ihan vain panna menemään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: