Sänkyhommien harrastaminen. Onko se harrastus muiden joukossa?


Oletko harrastanu seksiä. Siis harrastanut. Tiedän, että tuo harrastaminen on toki hyvin vakiintunut termi siihen, kun sukelletaan lakanoihin väliin peuhaamaan. Mutta miksi siitä puhutaan harrastamisena. Jos joku kysyy sinulta, että mitä sinä harrastat, niin aika harvoin sitä tulee vastattua että seksiä. Vaikkakin, sehän on toisaalta ihan hyvä vastaus. Melkein voisin kyllä ottaa tavaksi vastata niin tästä lähtien. Jos ei muuta, niin ehkä saisi ihmisten kasvoille sellaisen pienen hämmennyksen. Häveliäitä kun ovat, mutta eivät onneksi kaikki.

No, mutta mietitäänpä vielä lisää tuota termiä ”seksin harrastaminen”. Jos se olisikin harrastus siinä missä sulkapallo tai vaikka juokseminen.

Mitä tapahtuisi erotiikkaan erikoistuneille kaupoille, kun urheiluväline-liikkeitä on kuitenkin vähän joka nurkalla ja kauppakeskuksissa. Sieltähän voisi hakea asiantuntevilta, sporttisilta myyjiltä hyvin istuvat ja käteen (tai muuallekin) sopivat harrastusvälineet. Taitotason mukaan.

Olisihan se hauska ajatus, että siellä kaupassa olisi sujuvasti vesisuksien ja märkäpukujen välissä seinällinen erikokoisia ja muotoisia ”harrastusvälineitä”. Koska eiköhän ne tuonne vesiurheilu-osastolle pitäisi kuitenkin sijoittaa. Sen verran on kostea harrastus kuitenkin.

”Istukaapa tuohon penkille, niin sovitetaan, että minkäkokoinen dildo olisi kaikkein paras tähän harrastuksen aloittamiseen.”

Hitto, minä hakisin heti töihin myyjäksi.

Olisiko tässä harrastusmuodossa siis yksilölajeja, parin kanssa harrastettavia suorituksia ja sitten joukkueurheilua. Tuota joukkuehommaa jäin kyllä mehustelemaan. Maajoukkuetasolla se voisi olla vaikka SeksiLeijonat. Vanhan maailman aikaan Neuvostoliitto oli voinut muuten käyttää jääkiekon Punakone-nimen hengessä omasta seksijoukkueestaan nimitystä PanoKone.

Se olisi ollut aika kovaa puuhaa, jos valmennus olisi ollut samaa Punakone-tasoa. Koska joukkue harjoitteli 11 kuukautta vuodesta melkolailla eristyksissä, niin kotona vietetty aika onkin sitten vain se yksi kuukausi. Niin, eli siis 11 kk vuodessa raakaa ammattimaista panemista, ja sit kuukauden ajan pitäis jyystää vielä kotona koko vuoden edestä. No, ei jäädä miettimään sitä enempää. Mennään eteenpäin.

Siitä en sitten tiedä, että miten tässä harrastuksessa valikoituu se, kumpi joukkue voittaa. Ja miten he kamppailevat. Kilpaillaanko siinä siitä, että kuka pääsee ekana maaliin. Vai kumman joukkueen ”reppu” heilahtaa ensin. Vai punnitaanko suoritusta äänen voimakkuuden perusteella, tai lasketaan työntöjen määrää. Voisihan se olla myös niin, että koitetaan pumppaamalla saada vastustaja luovuttamaan, ja vapaaotteluiden tap-out-hengessä taputtamaan mattoa, että ”nyt minä en jaksa enempää”.

Sinänsä helposti aloitettava joukkueharrastus, koska riittää kun on oma maila tai räpylä.

Mutta silti, hirveän vaikeaa, kun ei ole selkeitä sääntöjä. Liikaa vaihtoehtoja, menee ihan pieni pää tässä sekaisin. Ja kermana kakun päällä maajoukkuetasolla pelataan yleensä erikseen miesten ja naisten sarja. Menisikö se tässä myös niin. Vai ihan sekasarjana.

Samapa tuo, nyt tuli jo uusi ajatus.

Mietipä tilannetta, jossa vastakkain laitetaan juuri harrastuksen aloittanut ja kovan luokan ammattilainen. Siinä ei auta, vaikka vasta-alkaja kuinka panisi parastaan, ja puristaisi kaiken itsestään. Kokeneempi voisi halutessaan ampua heti suoraan niin kovilla panoksilla, että harrastelija suorastaan syötäisiin elävältä.

No, vakavoidutaan nyt silti hetkeksi, vaikkakin ei tässä niin vakava tarvitsekaan olla. Kyllähän seksiä voi siis myös toki harrastaa. Käydä harrastusmielessä alan kinkereissä ja bileissä. Tutustua ja tutustuttaa itsensä uusiin kuvioihin, ja ottaa homman ihan vain harrastuksena. Käydä vaikka säännöllisesti. Tässäkin maassa on kuitenkin niitä paikkoja, joissa tätä seksiharrastusta voi ilolla toteuttaa, ja kevyt puna poskilla panna parastaan.

Noin. Leikkisät sormet loivat taas oudot ajatukset sanoiksi, ja niistä sottaisista sanoista syntyi tämä teksti. Hyvä niin.

Harrasta mitä harrastat. Seksi on ihan hyvä harrastus, jos sen haluaa harrastukseksi mieltää. Kunhan sitä ei vain tarvitse hampaat irvessä suorittaa, vaan voi hyvillä mielin nauttia siitä harrastuksen tuomasta ilosta.

Liikuntaa se sekin on. Ja hyvää sellaista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: