Naisten sepalus. Mikä hitto se on?


Noniin, nyt mennään taas niille vesille, jossa raotetaan sitä vetoketjua hieman ronskimmalla otteella. Varsinkin, jos sormet hypistelisivät sellaista ”naisten sepalusta” Sellaista, joka lähtee kyllä ihan normaalisti siitä housujen edestä alaspäin, mutta ei lopukaan siihen housujen alla alkavan kostean vaon nurkille, vaan jatkuu siitä reippaasti pidemmälle. Ihan takasaumaan asti, hyväillen mennessään kankaiden alta paljastuvaa pakaravakoa.

Minä en toki tiedä kaikkia niitä ongelmakohtia, joita tavallisella sepaluksella varustetut housut herkkurasian omistajille aiheuttavat. Mutta voin tietenkin spekuloida, pohjaten omiin kokemuksiin, tai siihen, mitä olen kuullut.

Koska helpottaisi se varmaan monessa kohdassa, kun ei aina ensimmäisenä tarvitsisi aloittaa sillä, että kiskaisee ne housut kinttuun. Enkä voi mitään sille, että kun puhutaan housujen riisumisesta, niin ajatus lähtee heti harhailemaan. Varmasti tämä ”naisten sepalus” olis kätevä vaikka puskapissalla käydessä, kun ei tarvitsisi koko peräsintä paljastaa pakkaselle tai kesäyön verenhimoiselle hyttysparvelle.

Mutta kovin kätevä se olisi siinä kohtaa, kun tuleekin äkillinen tarve raottaa vähän pesää ja panna ryskyttää hetki…..no vaikka siellä luonnonhelmassa. Koska silloinhan housuja pitää ainakin hieman laskea. Jos taas jalkoja haluaa levittää edes hieman enemmän, niin sitten täytyy melkein riisua housut ainakin toisesta jalasta. Ja koska kenkä tulee usein huonosti lahkeen läpi, niin kenkäkin pitää riisua. No, lopulta kenkä on takaisin jalassa ja housut mytyssä toisen nilkan ympärillä. Jalat kyllä leviää ja siinä suhteessa homma käy, mutta sitten ne pakarat toimivat samalla buffet-pöytänä hyttysille, tai sitten kylmä viima puhaltaa persposket siniseksi.

Lopulta kun niitä housuja kiskoo takaisin sieltä maasta, niin ne on sitten täynnä joko lunta, tai havunneulasia ja muurahaisia. Epäilen, että ei ole kiva fiilis. Itse en ainakaan tykkäisi.

Tuo ”naisten sepalus” ratkaisisi monta ongelmaa.

Tietenkin yksi asia pitää tässä kohtaa muistaa. Jos sinulla olisi tällaiset naisten sepaluksella varustetut housut, niin niiden kanssa ei sitten voi käyttää mitään kovin suurikokoisia pikkuhousuja. Korkeintaan jotkut stringit tai sit ihan vaan kommandona, rönttönen paljaana. Muuten saattaa ikävästi kinnata haarovälistä, jos tarvitsee niitä sloggeja kiskoa sivuun ihan tosissaan. Sukkahousuista puhumattakaan.

Mitäs jos vahingossa vähän ”raottaa”.

On eräs sananlasku, joka pitäisi tässä tapauksessa päivittää tai kirjoittaa uusiksi. Nimittäin, jos miehellä jää sepalus auki, niin heti ollaan hirnumassa, että ”hevoset karkaa”. Mitäs sitten sanotaan, jos tämä naisten pitkä sepalus onkin kiireen keskellä unohtunut vetäistä kunnolla kiinni. Koska sehän tarvitsisi ehdottomasti oman sananlaskunsa. Mietin, että kävisikö vaikka ”tammat laukalla”. Se voisi olla sellainen sopivan pehmeä ja mukavan kuuloinen. Ei olisi välttämättä korrektia todeta, että ”taitaa velhon hihat näkyä”. Saati, jos menisi mainitsemaan, että ”pikkuisen taitaa varsa-aukko vilahtaa”.

Jos nyt jätetään tuo sanonnan miettiminen siihen hetkeen, kun tällaiset housut ensin yleistyvät. Vielä ei taida kaupasta tällaisia saada. Tai no, siis itseasiassa kyllä saa, mutta materiaalivaihtoehdot on lähinnä lateksi ja nahka. Eikä niitä ole ehkä alunperin suunniteltukaan sellaiseen arkikäyttöön, vaan ehkä juuri sitä panemista silmällä pitäen.

Mutta. Voihan tällaiset toki tehdä itsekin, jos siis osaa ommella. Joten ei muuta kuin Singer laulamaan. Ehdottomasti haluan myös kuvan niistä valmiista housuista ”naisten sepaluksella”, mutta vetoketjun saa pitää kiinni. Kiitos.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: