Seksimatikkaa…

Heti alkuun haluan kertoa, että käyttäessäni sanaa matikka en tarkoita nyt sitten madetta. Seksimatikka on kyllä kirjaimellisesti aika limainen ajatus, jos olisi kyse kalasta. Mutta ei kai siinä, jos tykkäät leikkiä mateen kanssa liukkaita leikkejä, niin siitä vaan. Tuosta ei nyt silti ole kyse. Lasketaan ihan muita asioita.

Onko joku joskus laskenut, että montako kertaa penis liukuu vaginassa keskivertoyhdynnän aikana.

Pitäisiköhän tätä ehkä yrittää. Teipata vaikka askelmittari lanteisiin. Vatkata menemään. Toimisikohan se. Vaihtoehtoisesti voisi pyytää jotain ulkopuolista seisomaan vieressä ja laskemaan tuon työntöjen määrän. Ei toki ääneen, koska se voisi olla hieman häiritsevää. Ehkä hänelle pitäisi antaa sellainen pikkuinen, kämmenessä pidettävä laskuri, jolla hän voisi jokaisen sisääntyönnön kohdalla aina napsauttaa napista. Siinä saisi muuten sanonta ”naida napsauttaa” aivan uuden merkityksen.

Voihan sitä yrittää myös itse laskea niitä työntöjä, mutta siinä on aika suuri riski mennä sekaisin laskuissa. Mietin, että jos päätyisi kuitenkin kokeilemaan tätä, niin ei ehkä ainakaan ääneen kannattaisi laskea. Se voisi olla jonkinlainen turn-out, epäilen. ”Yksi, kaksi, kolme, neljä……”

Siinä voi käydä niin, että lopulta saa laskea niitä omia kädenliikkeitä, ihan itse itsensä kanssa. Se muuten vasta outoa olisikin, jos vielä runkatessa laskisi ääneen vetojen määrää. Eipäs mennä tuohon enempää, nauratti jo itseänikin.

Oletetaan, että saataisiin laskettua tuo työntöjen määrä. Tätä pohdintaa voi nyt itseasiassa jalostaa vielä hieman lisää. Koska jos olisi tiedossa, että kuinka monta kertaa se pippeli käy tervehtimässä pimpin sisäpuolisia alueita, niin sen jälkeen voisi laskea myös sen matkan, joka tuli soudettua kosteikossa. Eli mittanauha käteen, ja laskemaan niitä luojan antamia senttejä. Mielestäni on ihan Ok pitää oletusarvona sitä, että lempiessä on käytetty koko peniksen hyötymitta hyväksi. Siis niin, että joka työntö on käynyt ensin huulilla ja sen jälkeen on runtattu vartta myöten pohjaan asti.

Entä se jyystetty matka.

Yleispätevää keskiarvoa voi olla aika vaikea määritellä. Teinipojan ensi-into kun saattaa tehdä sen, että tuon kostean reitin kokonaispituudeksi tuleekin jotain yhden ja kahden metrin väliltä. Mutta entäs tällaisen jo miehen ikään päässeen retkun kohdalla. Varsinkin jos sitä lähtee kostean illan jälkeisenä krapulapäivänä sutimaan peiton alle. Koska siinä menee joskus, tai siis usein tosi paljon pidempään kuin normaalisti.

Ja tietysti täytyy muistaa, että tässä on aika paljon muuttujia matkassa. Koska onhan siinä vissi ero, että onko veitikalla mittaa 13 vai 19,5 senttiä. Toinen ajovälineistä kun kyntää lovessa tällöin 50% pidemmän matkan samalla työntömäärällä.

Jäin miettimään, että pitääkö myös mahdollinen huulihölkkä laskea tähän toimitukseen mukaan. Koska jos nahkasauva on käynyt ensin tovin kutittelemassa nielurisoja, niin sillä on kyllä merkittävä vaikutus itse yhdynnän kestoaikaan.

Hirveen hankalaa, mutta silti hieman kiinnostaisi tehdä laskelmia. Toisaalta, onko sillä kuljetulla matkalla mitään merkitystä, jos se pidempäänkin kestänyt matka on ihan perseestä. Kyllä tässä tapauksessa laatu merkkaa paljon enemmän, kuin se, että kauanko se kestää. Pääasia on kuitenkin, että toisiaan haluavilla osapuolilla on kivaa, ja sitä matkaa tehdään yhdessä eikä vain jonkun ehdoilla.

Riittäisikö tähän pohdintaan lopulta vastaukseksi se, että keskiverrollisesti matka on juuri sopiva silloin, kun molemmat pääsevät maaliin eikä reitti jää kurjasti kesken.

Maalissa voi sitten tuuletella ja palautua tuosta hikisestä urakasta. Eli avata hieman ikkunaa, jotta makea seksintuoksu hieman hälvenisi, ja sen jälkeen silitellä toisen vielä hieman panemisesta nahkeaa ihoa.

Ai, ai. Nyt tekisi taas mieli lähteä matkalle. Sellaiselle sopivan mittaiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: