Seksinnälkä (Panetus nussiotus)


Viheliäinen tauti. Sitä usein luonnehditaan yksilön pakottavana tarpeena saada suorittaa seksuaalista kanssakäymistä. Tämä liki kaikkia koskeva sairaus, joka puhjetessaan muuttaa ihmisen käytöksen ja kohdistaa yksilön mielenkiinnon vain ja ainoastaan yhteen asiaan. Tutkimusten mukaan tämä geneettinen sairaus on kulkenut ihmiskunnan perimässä jo silloin, kun vasta loimme sitä omaa oksaa kädellisten sukupuuhun. Yleensä ensimmäiset viitteet sairaudesta ovat havaittavissa puberteetin yhteydessä ja oireet jatkuvat eritasoisia läpi eliniän. Toistaiseksi selkeää tutkittua yläikärajaa oireille ei ole havaittu.

Alkoholin tiedetään merkittävästi lisäävän oireita ja taudinkuvan voimistumista. Suositellaan oireita huomatessaan välttämään alkoholia, kunnes tartunnan jälkeen on ollut vähintään kaksi oireetonta päivää.

Vuodenajoilla on myös selvä vaikutus taudinkuvan ilmenemisessä. Mitä enemmän lämpöä on, sen nopeammin ihminen vähentää vaatetusta. Se taas johtaa seksinnälän tartuntamäärien merkittävään kasvuun yhteiskunnassa.

Sairastuneiden tiedetään viheltelevän ohikulkijoille ja tuijottavan lasittuneella katseella. Voi ilmetä myös kuolaa suupielissä, joskus jopa vaahtoa. Myös lisääntyneet peräänajot kaupunkiliikenteessä indikoivat seksinnälkä-aallon voimistumista. Syytä tähän ilmiöön on yritetty löytää, mutta kuljettajat ovat omien sanojensa mukaan keskittyneet liikenteeseen, kunnes yhtäkkiä rysähti. Myös kansalliset juhlapyhät nostavat aina pienen piikin tartuntamäärissä.

Siihen ei ole toistaiseksi rokotetta tai parannuskeinoa. Limakalvo-kosketus voi vähentää oireita, mutta vaikutus on vain hetkellistä ja oireet palaavat yleensä jo heti seuraavana päivänä.

Kokovartalokondomi voi vähentää hieman eroottista latausta ja ehkäistä näin suurimpia oireita, mutta on suojauskeinona kovin epävarma. Keskiajalla käytetty siveysvyö on toimiva ratkaisu pysyä turvassa tartunnan saaneilta. Sitä kuitenkin pidetään nykypäivänä epäesteettisenä ja hankalana käyttää, mistä syystä sen suosio on selvästi vähentynyt.

Kun kohtaat selkeästi seksinnälkään sairastuneen henkilön, niin hänen huomio kannattaa kiinnittää sellaiseen toimintaan, joka ei vahvista hänen oireitaan. Tällaisia suojakeinoja ovat esimerkiksi keskustelu omista vanhemmistaan tai kysymykset altistuneen henkilön mahdollisista intiimialueiden taudeista. Mikä tahansa tunnelmaa latistava keskusteluaihe on hyvä keino luoda etäisyyttä oireisen yksilöön. Seksinnälkäiselle ei kannata hymyillä tai antaa ylimääräistä huomiota, eikä varsinkaan koskettaa. Se vain vahvistaa hänen oireitaan.

Panetus nussiotus- tartunnan saanet tunnistavat toisensa hyvin herkästi. Sairaudesta parantuneet ovat kertoneet, että toisen oireisen henkilön tunnistaa selkeästä kiiman hajusta. He vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetti ja usein liimaantuvat toisiinsa kiinni. Silloin heidän hengitys hakee saman rytmin ja on havaittavissa oirekuvan mukainen selkeä ja voimakas, puuskuttava hengitys.

Seksinnälän oirekuvaa ja tutkimuksia lukiessani ymmärrän nyt itseäni huomattavasti paremmin. Tiedän nyt, että minulla on parantumaton sairaus, joka seuraa minua läpi elämän. Olen hyväksynyt tämän asian ja oppinut elämään taudin kanssa. Se on aina osa minua.

Joten….nyt tarkkana. Onko sinulla on tunne, että aina vaan panettaa, nussittaa ja haluat palavasti ihoa ihoon kiinni. Onko ympärilläsi on vain pyllyjä, tissejä, lihaksia ja muuta tihkuvaa, josta et saa silmiäsi irti. Pehmeitä muotoja, kauniita kurveja ja linjakkaita raameja sekä niissä viipyviä katseita. Tuoksuuko ympäröivä maailmasi irstaalta himolta ja repivältä seksiltä, johon haluat upottaa sormesi ja raapia kynnet kiinni. Puristaa lujaa. Niin että poskia punottaa ja olo on rietas. Jos sinulla on tunne, että kaikki se porno ei vaan tahdo pysyä sisällä, niin tervetuloa kerhoon. Meitä on täällä monta haureuden pukkia ja lorttoa samassa kiimanhajuisesta maailmassa.

Ei sinun sitä tarvitse silti säikähtää. Etkä sinä siitä edes pääse eroon. Sinulla on vain tauti, joka kantaa nimeä Seksinnälkä (Panetus nussiotus)

Olen harkinnut, että perustaisin kaikille vapaan ja avoimen keskustelu-ryhmän, joka voisi kantaa nimeä Anonyymit seksinnälkäiset. Siellä voisimme käydä läpi sitä, kuinka tauti on meidän elämää kohdellut. Ryhmä, jossa kaikki ovat tasavertaisia ja samalla viivalla. Jossa ketään ei tuomittaisi polttavasta himostaan. Yhteisöllisyyden tueksi teetän vaaleanpunaisia pinssejä, joissa on teksti: ”Panetus nussiotus- mun juttu”.

Olen sairas yksilö. Ja ylpeä siitä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: