Seksiä ja muuta paskaa


Luin tässä taannoin aivan mahtavan lukijan kommentin erään toisen blogin kommenttikentästä. Aihe liittyi vanhemman naisen suoraan toteamukseen siitä, että hän oli saanut seksiä. Ensinnäkin, hyvä juttu hänelle ja hienoa, että on ollut mukavaa. Sitä tietysti piti monen mennä selkä suorana paheksumaan, että kuinka tuolla iällä nyt mennään noin julkisesti kertomaan, että on tullut vähän rietasteltua ja nussittua. Ei ole kuulemma soveliasta.

Vitut. Pitäköön tunkkinsa tuollaiset valittajat. Mitä se muille kuuluu, kysyn vaan.

Mutta palataan siis siihen kommenttiin, joka kiinnitti huomioni. Kommentin kirjoittaja kertoi siinä, että seksi ja paskalla käynti ovat elämän suuria nautintoja. Ja että ne ovat myös kovin luonnollisia asioita, mikä on täysin totta. Lisäsi vielä, että hän sitä mielellään hehkuttaa ja iloitsee, jos on saanut hyvää seksiä. Tai jos on tullut hyvä kakka. Tämä oli erittäin raikas näkökulma asiaan. En tiedä, oliko tuo termi raikas nyt paras sana tässä aihepiirissä, mutta käytin sitä kuitenkin.

Siitä tulikin mieleen pohtia paremmin tätä seksiä ja paskalla käymistä.

Onhan se totta, että molemmista tulee yleensä hyvä mieli. Ja molemmissa tapauksissa voi tulla myös niitä huonoja suorituksia, sottaista ähkimistä tai sitä mahtavaa ja sisuksia ravisuttavaa runttausta. Ja myös sitä, että ei tule ollenkaan. Sen sijaan, jos haluat pidättäytyä näistä nautinnoista, niin on syytä pitää silloin jalat ristissä.

Piti oikein miettiä, että onko sitä tullut joskus päivän aikana hekumoitua, että illalla kun lapset on saatu nukkumaan niin sitten menen paskalle. Koska seksin puolella tuota on kyllä tullut suunniteltua. Usein. Toki välillä seksin kanssa on mennyt niin, että lapset ovat omalla toiminnallaan mallikkaasti vesittäneet ne eroottiset ajatukset sängyssä peuhaamisessa. Tai että sitten illalla ei vaan enää olekaan kovin seksinnälkäinen olo. Päätä särkee tai veto on pois. Silloin seksin sijaan sitä antaa silti mielellään edes muutaman pusun, puristaa toisen kainaloon ja pistää silmät kiinni.

Mutta ainakaan toistaiseksi lapset eivät ole kiukutelleet, huutaneet, perseilleet tai aiheuttaneet pahaa mieltä niin paljoa, ettenkö minä olisi silti paskalle kyennyt.

Tai että päivällä paskatti niin hirveästi, ettei meinannut housuissaan pysyä, mutta nyt ei teekään enää mieli mennä pöntölle. Päätäkin särkee. Mutta jos vessassa käymisen korvikkeeksi päästäisi vaan muutaman kunnon pierun, vähän silittelisi pakaroitaan ja rupeaisi sitten nukkumaan.

Ei muuten ole sama asia.

Voihan seksiä ja ulostamista silti jotenkin vertailla. Hieman Cheek:iä mukaillen, en siis luule olevani James Bond, mutta jotain samaa niissä on. Nautinnollista hommaa. Sen sijaan Bond-elokuvissa James kyllä harrastaa sitä seksiä, mutta harvemmin niissä on viittauksia siihen, että nyt sankari menee paskalle. Se olisi kyllä hienoa vaihtelua Bond-elokuviin, kun James ottaisi päivän lehden, marssisi vessaan ja samalla kun hän sulkee ovea perässään, niin kuvakulma kääntyisi pois. Musiikki alkaisi soida ja siitä pikkuhiljaa feidaus mustaan.

Käykää ihmiset paskalla ja harrastakaa seksiä. Niin että tuntuu. Mutta selibaattia kannattaa sitten pitää vain toisesta.

Voit toki yrittää, mutta minä voin luvata, että toisessa noista sinä ”tulet” varmasti.

Ennemmin tai myöhemmin. Halusit tai et.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: